ÄNGLARNAS TID-MAGNUS CARLSSON
 Julkonsert-turné.

Änglarnas%20Tid

THE WHO SWEDEN
Hyllningsturné till THE WHO

INSTÄLLD

Hela ensemblen har verkligen sett fram emot att få framföra denna föreställning, men rådande covid-restriktioner gör det inte möjligt att genomföra turnén i vår, så vi tvingas därför lägga hela projektet på is tills vidare.
Vi beklagar verkligen detta. Ett intensivt jobb har gjorts med manus, repetitioner och förproduktion, och såväl medverkande som teknisk personal har gjort sitt yttersta för att göra detta till en oförglömlig föreställning.

Vi hoppas dock få återkomma med föreställningen, möjligen i en något annorlunda form, när pandemin med tillhörande restriktioner har klingat av och vår bransch förhoppningsvis har normaliserats. Nästa år innebär ju både 50-årsjubileum av The Who´s rockmusical ”Quadrophenia” samtidigt som deras första rock-musical ”Tommy” går upp på Broadway i New York igen.

Men tills vidare behöver vi alltså återlösa er konsertbiljetter.

Vi är mycket tacksamma för att ni har köpt biljett till föreställningen, och beklagar än en gång – djupt - att vi måste ställa in turnén. Vi hoppas dock att ni kommer att vara intresserade när vi, i en inte alltför avlägsen framtid, åter kommer med denna svenska hyllningsturné till ett av världens absolut största rockband - The Who.

Vi är alla i denna situation tillsammans, så med Pete Townsends ord; ”Join Together”.

thewhoswedenthewhosweden

PJP har producerat en film för Östersjöfonden, Åland.

PJP har även gjort en flashmob på ÖSTERSJÖTRILOGIN i Mariehamn

PJP AB has had the pleasure to organize several historical events, with one of the most famous being Rhapsody in Rock, one of Sweden’s biggest successes.